Saturday, September 11, 2010

DY DESH

VARGJE SATIRIKE
Nga Agim Gashi

Pak pa rënë terri
- kah bëhet natë ,
hapen komjuterët
dhe u futen ne chat.

Hynë me "nik"
- jo me emer ,
njëri mashkull
tjetri si femër !

Biseduan e biseduan
- u kënaqen ne chat ,
ku s'hyn e ku s'dolën
- gjithë natën e gjatë.

Vetëm ne mëngjes
- e morën vesh ,
asnjeri s'ishte femër
por qe të dy' desh ...!


NINULLË BASHKËKOHORE

Nina nëna n'djep te lehtë
iu bëfsh nënës - deputet ,
me marrë para për lezet
ne Kuvend me shku me fjetë!

Nina nëna n'djep prej plepit
ti u bëfsh menaxher i KEK-ut,
menagjer që shetit me kerr
e Kosovën e lenë në terr.

Nina nëna erdhë pranvera
ti punosh ku dhënë tendera,
ku luan paraja sa herë çalet dera
e korrupcion ty te radht era...!!!

Agim Gashi - Drenica

No comments:

Post a Comment