Freitag, 6. März 2015

Jahe Fida - Tek ti sofra poetike!


Tek ti sofra poetike!

Tek ti sofra poetike s’ndjej të ngopur

sa herë ushqehem ndjej me shumë uri
poetët gatuar, gjellët s’kanë të sosur
shpirti më ngrohet, frymëzim gjej aty…

Tek ti sofër poetike s’ndjej të ngopur

me aromëm tënde mbush me petale
që më sjellin më të bukurën tortë
vargje poetësh si dekore lule’…

Tek ti sofër poetike dua të ri
dhe unë të shtroj ndonjë pjatë
do desha pjata të ish gjithë ëmbëlsi
pjatë e bukur, mbushur plot mjalt…

25. 02. 2015

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen