Wednesday, May 30, 2012

Mentor Thaqi: DRITARE MBARËKOMBËTARE

 
DRITARE MBARËKOMBËTARE
 
- Sofra Poetike -
(paksa më butë se sa varg serioz)

Sofra ime
Sofra jote
Poetike
Mbarëkombëtare,
Penë Sublime
përballë Bote,
derë hyerje
dhe dritare,
aty rri mirësia jote
e kthjelltë etnike
dhe bujare
n´traditë antike
Sofër Shqiptare!

Mentor Thaqi VS., 30.05.2012
 

No comments:

Post a Comment