Montag, 25. Juni 2012

Lumo Kolleshi: Etimologji poetike me germen "Ç"Çabej

Çfare bej i pamshem e i rende
Ne sinoret e hershem
Te gjuhes me te vjeter te Ballkanit.
 

 
 
Çameri

Ça
Meri
Dhe ende kullojne gjak bajonetat
Nga barku i grave shtatzene.
Foshnja qe nuk linden kurre ne token e vdekjes.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen