Sonntag, 12. September 2010

Pesha e fjales...

By: Dijana Toska

Te marr guximin dhe te shoh drejt ne sy
Mjegull e dendur... shikimi im
Ul koken nuk flas dot me me ty
Nuk dalin fjalet, ngecin ne fyt….

Ta them apo mos ta them?
A do ndryshoje dicka?
Veshtroj konturet e profilit tend
Kam frige, fjala me peshe nuk ka….

Ngaterrohen mendimet
Uni im bie ne konfuzion
Shpejtohen te rrahurit e zemres
Fjala nuk del, ne gabzher ndalon….

Sa kane peshe fjalet e sodit
Kur era per nje sekond i merr
Sa vlere ka e verteta
Kur nuk sheh drite…vetem terr….

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen