Sonntag, 1. Dezember 2019

Demush Mehmeti: LËVIZË PJESA IME E GLOBIT

Demush Mehmeti

LËVIZË PJESA IME E GLOBIT

Lëkundje mu në mesin e timës zemër
Lëvizë pjesa ime e globit
Aty ku i lajmë sytë
Freskojm shtatin
Thellësit e shpirtit ngrohen

Mundën të më quajn dhe të krisur
I shpifur motit
Dyshoj krejt kjo punë Zoti

Të përherëshmën festën tonë jetë
Dhembja e mundë rëndon
Jemi krenarë
Qeshim qajmë më një lot

Jeta s’ndalët vazhdon
Fjalë s’ka
Tani derë e madhe jemi bërë!...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen