Freitag, 13. Dezember 2019

Rakela Zoga: RRUGËS SË VETMISË

Rakela Zoga

Rrugës së vetmisë!

Një ditë ndoshta vjen.
Por unë nuk do të jem më.
Rrugës së vetmisë do ti le hapat,
Të dëgjohet zhurma e pritjes..
Dhe ajo, këmbane loti,
Që rridhte kalldremeve pa zë.
Do mbyte grackën e djeshme,
Ne degën e tharë të trupit tënd..

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen